top of page

8. 12. 2020.

Adventski kalendar iz davnina

kosjenkakuglica.png

Zapleši s Kosjenkom, Ljiljom, domaćima i djedom i bakom! 

Ako si pogledao jučer animiranu priču o Kosjenki, vjerujemo da ti se svidjela glazba, posebno mali valcer kad Kosjenka pleše u podzemnim dvoranama punim blaga, ali i još više kad upoznaše Ljilju i drugu djecu iz onih dvaju sela, u koja se sretna s Regočem vratiše, nakon svih opasnih avantura diljem svijeta. 

Nama se jako sve svidjelo, pa smo odlučili obraditi filmsku glazbu iz filma o Regoču & Kosjenki, još davne 2008 godine, u Kosjenkin DANCE ELEKTRO MIX koji ti danas poklanjamo. Dok kitiš svoj dom i pripremaš ga za svetu Lucu, zaplešeš i ti malo sa svojim najbližima, ukućanima, braćom, sestrama, jer posebno u teška vremena, doba došašća nas zove da srca napunimo radošću življenja, kako nas zima ne bi zaledila i naš grad ledom okovala kao nomad Regočev Legen grad. 

Raduj se životu i ne daj da te preplaši ni bolest, ni smrt koje nas u 2020 okrutno vrebaše.  Jer da bi život ponovo niknuo nakon zime, došašće je tu da nam napuni srca ljubavlju i nadom da hrabro krenemo graditi novo doba obilja! 

Regoč & Kosjenka

bottom of page